Dýňová polévka s pikantními marinovanými kešu

1 hvězdiček z 15 hodnocení   
Dýňová polévka s pikantními marinovanými kešu

Výborná polévka pro podzimní zahřátí.

Ingredience pro přípravu receptu: Dýňová polévka s pikantními marinovanými kešu

  • 450 g dýně Hokkaido oloupané
  • 400 ml vody
  • 2 lžičky mleté papriky
  • 1 špetka muškátového oříšku
  • 1 lžička kari
  • 1 špetka pepře
  • 1 lžička soli
  • 3 lžičky olivového oleje
  • 1 lžička sirupu z agáve
  • 2 lžičky mandlové pasty
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce dýňových semínek
  • 80 g marinovaných Indických kešu

Postup pro přípravu receptu: Dýňová polévka s pikantními marinovanými kešu

Dýni nakrájíme na kousky, přidáme vodu a rozmixujeme. Stroužky česneku potřeme s kořením a přimícháme do rozmixované dýně. S chutí si pohrajeme přidáním mandlové pasty nebo dýňových semínek.

Raw dýňová polévka je hotová. Ozdobíme a dochutíme marinovanými kešu oříšky.

Tagy receptu: Dýňová polévka s pikantními marinovanými kešu

Dýně hokaido Olivový olej Česnek

Zdroj: lifefood.cz

Diskuze k receptu: Dýňová polévka s pikantními marinovanými kešu

Další recepty

Raw super čokoláda Banánovo - brokolicové Smoothie Hummus Zeleninový raw salát s kešu oříškama RAW dezert na posílení imunity Raw hrášková polévka Banánovo-papájový krém s chia semínky Smoothie s borůvkami a zeleným čajem Dip z naklíčené cizrny RAW chřestová pizza

Naši partneři

  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.
  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.
  • Hrníčková kuchařka
    Kuchařka zaměřená na jednoduché pečení bez vážení s velkým množstvím hrníčkových receptů.