Štola plná vynikajících vlašáků a dalších výživných oříšků, je příjemně vláčnou dobrotou vhodnou třeba k snídani nebo s sebou na výlet či k vánoční kávě.
Lískové ořechy, mandle a vlašské ořechy namočíme alespoň po dobu 5 hodin. Slijeme vodu a ořechy ještě jednou důkladně omyjeme.
Ořechy i sušené ovoce nasekáme najemno, vhodný je i mlýnek na kávu. Vytvoříme hmota, kterou vyplníme formu. Povrch štoly posypeme strouhaným kokosem a skořicí.
Exotickou chuť můžeme zdokonalit použitím ananasových kousků, které spolu se skořicí vytvářejí velice neotřelou kombinaci.
Lískové oříšky Mandle Vlašské ořechy Datle Sušené fíky Rozinky Skořice Pomerančová kůra
Zdroj: lifefood
Kokosové Smoothie Polévka Gaspacho Raw karotková polévka Raw jablíčkové potěšení Raw čokoláda Raw špagety s pestem z medvědího česneku Kokosová šlehačka Nepečený koláč s avokádovým krémem Raw skořicové kuličky Raw meruňkové knedlíky
Naši partneři