Řasa kelp v podobě nudlí, a vytříbená chuť žampionů. Lahodná kombinace s čerstvými bylinkami v pikantnější kari omáčce.
Nejprve houby nakrájíme na tenké plátky. Připravíme si marinádu z olivového oleje a bylinkové soli, kterou plátky žampionů rovnoměrně potřeme. Takto připravené houby dáme na 4 hodiny do sušičky.
Omáčka Promícháme mandlovou pastu s vodou a vyšleháme metličkou do pěny. Pěnu poté ochutíme kari, solí a kerblíkem. Promixujeme dle své chuti zcela dojemna nebo ponecháme kousky ingrediencí.
Nudle kelp vyndáme z balení a rozprostřeme je po talíři. Můžeme je též zcela nakrájet nadrobno nebo necháme na větší kousky. Zalijeme je omáčkou a na vrch poklademe žampiony.
Zdroj: lifefood
Zimní citrusové smoothie Raw dezet s baobabovým práškem Citronové raw čtverečky Raw brokolicový salát Salát z marinované dýně Raw skořicové kuličky Raw banánová chia pudink Smoothie s kávou a čokoládou Raw mrkvové kolečka s pikantní Tahini omáčkou Pikantní Gazpacho
Naši partneři