Javorový sirup
Hlavními složkami javorového sirupu jsou voda a sacharóza. V menších množstvích jsou i další cukry, například fruktózaa glukóza (ta pouze ke konci sklizně). Dále obsahuje některé organické kyseliny, zejména kyselinu jablečnou, díky kterým je sirup mírně kyselý. Z minerálů je nejvýznamnější draslík a vápník, zinek a mangan.
Mák a mandle namočíme zvlášť cca 4h předem. Slijeme z nich vodu a promyjeme. Len namáčet nemusíme, ale rozemeleme ho těsně před použitím.
Jablko nastrouháme na jemném struhadle.
Do mixéru vložíme všechny ingredience a rozmixujeme. Rukama vytvarujeme do košíčků koláčky. Polijeme horkou čokoládou a ozdobíme mandlí.
Na přípravu čokolády smícháme všechny ingredience ve vodní lázni.
Kakaové máslo Kakao Javorový sirup Pomerančová šťáva Mák Datle Kokosový olej Len Jablko Sušená švestka
Zdroj: dobruchut..sk
Špenátová polévka Raw jahodový koláč Raw kapřík Broskvový dezert Cuketové tagliatelle s houbovo ořechovou omáčkou RAW čokoládovo - kokosový dort Chia kokosová bomba Mandlové Smoothie Raw brokolicová polévka Jahodové smoothie s vanilkovým pudinkem
Naši partneři