Bohatá chuť krémového čokoládového dortu s kokosovou korpusem.
3/4 šálku kešu namočíme do vody na 2 hodiny. Poté necháme odkapat.
Na korpus smícháme 1/2 šálku rozmixovaného kešu s kokosem a sirupem. Vložíme na dno dortové formy.
Smícháme namočené rozmixované kešu s kakaovým práškem, olejem a sirupem na hladký krém. Nalijeme na korpus. Dáme do chladu nejlépe přes noc ztuhnout.
Kešu Strouhaný kokos Agáve sirup Kakaový prášek Kokosový olej
Zdroj: allrecipes.com
Raw čokoláda Pikantní zelené Smoothie Zelené Smoothie s mandlovým mlékem Jahodová letní polévka RAW melounové Smoothie Mrkvovo-ořechová kaše s čokoládovým sypáním Zdravé smoothie z červené řepy Malinové Smoothie Báječné ovocné špízy Raw zelená zmrzlina
Naši partneři