Bohatá chuť krémového čokoládového dortu s kokosovou korpusem.
3/4 šálku kešu namočíme do vody na 2 hodiny. Poté necháme odkapat.
Na korpus smícháme 1/2 šálku rozmixovaného kešu s kokosem a sirupem. Vložíme na dno dortové formy.
Smícháme namočené rozmixované kešu s kakaovým práškem, olejem a sirupem na hladký krém. Nalijeme na korpus. Dáme do chladu nejlépe přes noc ztuhnout.
Kešu Strouhaný kokos Agáve sirup Kakaový prášek Kokosový olej
Zdroj: allrecipes.com
Raw nuttela Pórková polévka Zelené smoothie Smoothie z červené řepy Rajčatová polévka s mořským salátem a sezamem Zelené Smoothie Raw detoxikační koktejl Raw avokádová polévka se zakysanou smetanou Barevný salát se zelím, mrkví a mořskými řasami Květákový kuskus
Naši partneři