Raw dezert, který zvládneme i bez mixéru, což znamená, že si ho můžeme připravit i na cestách.
Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle. Dáme do mísy. K mrkvi přidáme kokos a arašídové máslo a vše spojíme. Rozinky nasekáme na jemno a vmícháme do těsta. Ze vzniklého těsto vytvarujeme 4 vejce. Necháme chvíli uležet v lednici. Mezitím si připravíme čokoládovou polevu. Rozpuštěný kokosový olej, javorový sirup a kakao smícháme a do čokolády vajíčka namočíme. Dáme na půl hodiny vychladit do lednice a celý postup namáčení do čokolády zopakujeme. Opět necháme uležet v lednici a můžeme podávat.
Mrkev Kokos Arašídové máslo Rozinky Kokosový olej Raw kakaový prášek Javorový sirup
Smoothie na imunitu Fialové Smoothie Dip z naklíčené cizrny Mátová čokoláda Sušená rajčata s makadamovým sýrem Zelené Smoothie Smoothie plné energie Ořechová štola Datlový dort s babánem Salát z červené řepy
Naši partneři