Prohřívací mrkvový krém se zázvorem, ideální kombinace na přechodové období. Kapka pomerančového džusu a řapíkatý celer dodá grády. Při onemocnění Vás zaručene postaví na nohy.
Kešu oříšky a sušená rajčata nechte několik hodin namočené.
Nakrájejte mrkev, jarní cibulku a celer. Rozmixujte. Přidejte zázvor, pomerančový džus, rajčata a kešu. Opět mixujte, dokud nemáte krémovou konzistenci. Ochuťte dle své chuti špetkou curry, paprikou či mořské soli.
Zázvor v polévce dodá nejen potřebnou energii a vitamíny, ale má i zahřívací účinky. Můžete též použít teplou vodu místo studené nebo mixovat déle, dokud není krém zahřátý. Toto množství je určeno pro 2 osoby.
Mrkev Kešu Sušená rajčata Jarní cibulka Řapíkatý celer Pomerančová šťáva Zázvor Kari Polévka
Zdroj: lifefood.cz
Ananasové gazpacho Raw čokoládový pudink Wrap s červenou quinoou Bounty tyčinky Zelené Smoothie s mandlovým mlékem RAW polévka z chlorelly Mátová čokoláda Sametová omáčka z topinambur a špenátu Malinový shake Raw velikonoční mrkvová vajíčka
Naši partneři