Borůvky, modré plody brusnice borůvky malé asi jako hrášek je možno jíst samotné či je naložit nebo z nich udělat dort, knedlíky, buchty, koláč atd. Jsou sladké a silně barví na tmavě modro až fialovo, tedy jsou i kvalitním přírodním barvivem. Rovněž znatelně zpevňují stolici: po jejich požití je dobře tvarovaná, tvrdá a tmavá - zelenohnědá. Senzorickou hodnotou a obsahem cenných živin včetně zdraví prospěšných látek se řadí k našemu nejcennějšímu ovoci.
Všechny ingredience dáme do mixéru a rozmixujeme do hladkého pyré.
Zdroj: vitarecepty.cz
Datlový dort s babánem Krémová polévka z dýně Nepečený makový koláč Raw pohankové placky Smoothie s červenou řepou RAW čokoládový pudink Raw hrášková polévka Cuketové tagliatelle s houbovo ořechovou omáčkou Raw čokoládový pudink Protizánětlivé Smoothie
Naši partneři