Raw čokoláda

0 hvězdiček z 15 hodnocení   
Raw čokoláda

Vynikající Raw čokoláda. Zdravé mlsání bez špatného svědomí.

Ingredience pro přípravu receptu: Raw čokoláda

Postup pro přípravu receptu: Raw čokoláda

Máslo rozpustíme ve vodní lázni při teplotě nejvýše 42 ° C. Rozpuštěné máslo pak dáme spolu se všemi surovinami do mixéru a mícháme, dokud nevznikne hladký krém. Tuto hmotu pak rozlijeme do formiček a necháme ztuhnout. Podle chuti můžeme čokoládu ochutit i kakaovými boby, ořechy, goji atd.

Tagy receptu: Raw čokoláda

Kakaové máslo Kakaový prášek Palmový cukr Stévie Vanilkový lusk

Zdroj: dobruchut..sk

Diskuze k receptu: Raw čokoláda

Další recepty

Cuketové hranolky Raw dýňový koláč Raw salát Hodně zelené Smoothie Smoothie s raw kakaem Smoothie s granátovým jablkem a třešněmi Bounty tyčinky Raw zmrzlina Raw jahodový koláč Dýňovo-řepné špagety v lahodném dresinku s muškátovým oříškem

Naši partneři

  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.
  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.
  • Hrníčková kuchařka
    Kuchařka zaměřená na jednoduché pečení bez vážení s velkým množstvím hrníčkových receptů.