Vynikající Raw čokoláda. Zdravé mlsání bez špatného svědomí.
Máslo rozpustíme ve vodní lázni při teplotě nejvýše 42 ° C. Rozpuštěné máslo pak dáme spolu se všemi surovinami do mixéru a mícháme, dokud nevznikne hladký krém. Tuto hmotu pak rozlijeme do formiček a necháme ztuhnout. Podle chuti můžeme čokoládu ochutit i kakaovými boby, ořechy, goji atd.
Kakaové máslo Kakaový prášek Palmový cukr Stévie Vanilkový lusk
Zdroj: dobruchut..sk
Cuketové hranolky Raw dýňový koláč Raw salát Hodně zelené Smoothie Smoothie s raw kakaem Smoothie s granátovým jablkem a třešněmi Bounty tyčinky Raw zmrzlina Raw jahodový koláč Dýňovo-řepné špagety v lahodném dresinku s muškátovým oříškem
Naši partneři