Vynikající Raw čokoláda. Zdravé mlsání bez špatného svědomí.
Máslo rozpustíme ve vodní lázni při teplotě nejvýše 42 ° C. Rozpuštěné máslo pak dáme spolu se všemi surovinami do mixéru a mícháme, dokud nevznikne hladký krém. Tuto hmotu pak rozlijeme do formiček a necháme ztuhnout. Podle chuti můžeme čokoládu ochutit i kakaovými boby, ořechy, goji atd.
Kakaové máslo Kakaový prášek Palmový cukr Stévie Vanilkový lusk
Zdroj: dobruchut..sk
Barevný salát se zelím, mrkví a mořskými řasami Ovocná snídaně Čokoládové Smoothie Ovocné kostičky Smoothie s červenou řepou Raw jahodový koláč Čokoládové Smoothie Ovesná kaše s arašídovým máslem Raw salát z řasy s pestem Pikantní Gazpacho
Naši partneři