Vynikající Raw čokoláda. Zdravé mlsání bez špatného svědomí.
Máslo rozpustíme ve vodní lázni při teplotě nejvýše 42 ° C. Rozpuštěné máslo pak dáme spolu se všemi surovinami do mixéru a mícháme, dokud nevznikne hladký krém. Tuto hmotu pak rozlijeme do formiček a necháme ztuhnout. Podle chuti můžeme čokoládu ochutit i kakaovými boby, ořechy, goji atd.
Kakaové máslo Kakaový prášek Palmový cukr Stévie Vanilkový lusk
Zdroj: dobruchut..sk
Raw plněné avokádo Hruškové Smoothie s ovesnými vločkami Raw špagety s pestem z medvědího česneku Citronové Smoothie Marinovaná řepa s grilovaným kozím sýrem Raw salát s kurkuma dresinkem Čokoládové Smoothie Raw čokoládový pudink Nepečený makový koláč Zeleninové Smoothie
Naši partneři