Vynikající Raw čokoláda. Zdravé mlsání bez špatného svědomí.
Máslo rozpustíme ve vodní lázni při teplotě nejvýše 42 ° C. Rozpuštěné máslo pak dáme spolu se všemi surovinami do mixéru a mícháme, dokud nevznikne hladký krém. Tuto hmotu pak rozlijeme do formiček a necháme ztuhnout. Podle chuti můžeme čokoládu ochutit i kakaovými boby, ořechy, goji atd.
Kakaové máslo Kakaový prášek Palmový cukr Stévie Vanilkový lusk
Zdroj: dobruchut..sk
Zelené Smoothie Raw hrášková polévka Cuketové špagety s Raw omáčkou Jahodová letní polévka Okurkové Smoothie Raw mrkvové špagety s omáčkou Smoothie z červené řepy Kokosový chia pudink s jahodami Raw avokádová polévka se zakysanou smetanou Müsli tyčinky
Naši partneři