Lahodné mrkvové těstoviny s pikantní paprikovou omáčkou váš oběd bude naprosto vyvážený a plný všeho co potřebujete.
Papriky každou z nich nařežeme na 4-5 kousků a umístíme na dehydrátor. Necháme vysychat 12-14 hodin. Zároveň namočíme kešu oříšky do vody. Scedíme a dobře propláchneme.
Všechny ingredience na omáčku vložíme do mixéru a rozmixuje na hladkou směs. Dáme stranou.
Připravíme mrkvové špagety. Dáme do cedníku a posypeme solí necháme asi 20-30 minut. Poté zabalíme do kuchyňského papíru a lehce zmáčkneme, zbavíme se vody kolik je jen možné.
Přidáme omáčku, dobře promícháme a ihned podáváme.
Mrkev Červená paprika Kešu Konopný protein Majoránka Chilli paprička Česnek
Zdroj: rawfoodrecipes.com
Fialové Smoothie Vanilkovo - čokoládové muffiny Raw rajská polévka s avokádem a koprem Raw okurkovo - avokádová polévka Raw kaše z goji Raw pistáciová bábovka Sušenky s kousky čokolády Dýňová polévka s pikantními marinovanými kešu Smoothie ranní probuzení Raw tabbouleh
Naši partneři