Granátové jablko je aromatické ovoce se sladkokyselou chutí. Granátová jablka obsahují cca 77 % vody, vápník, fosfor, železo, hořčík, velké množství sodíku, draslíku, cukrů, organické kyseliny (zejména kyselinu citrónovou), z vitamínů jsou významně zastoupeny vitamín B (B1, B2 a B3) a C, v menší míře pak i vitamín A ve formě provitamínu (karotenoidů); obsahují také 6 esenciálních a 9 neesenciálních aminokyselin.
Všechny ingredience na vysoký výkon rozmixujeme na hladké pyré.
Zdroj: prevention.com
Raw zmrzlina Raw jablíčkové potěšení Raw super čokoláda Raw pohankové placky Cuketové hranolky Sametová omáčka z topinambur a špenátu Raw dýňový koláč Raw salátek z hlívy ústřičné Raw rajská polévka s avokádem a koprem Čokoládový dort s mákem
Naši partneři