Co může být lepšího na dlouhé zimní večery, než pudink ze sladkých pomerančů, jemné mandlové pasty s intenzivní chutí kakaa a vůní skořice.
Oloupeme pomeranče, přidáme vodu a chia semínka a rozmixujeme. Přidáme mandlovou pastu a dochutíme agáve sirupem, skořicí a kakaem. Opět promixujeme. A je pudink hotov.
Podáváme v malých skleničkách a ozdobíme kolečky nakrájeného pomeranče a skořicí.
Aby jsme docílili lepší pudinkové konzistence, dáme pudink na hodinu do lednice.
Zdroj: lifefood
Míša řezy s příchutí máty Raw rajská polévka s avokádem a koprem Raw dýňový koláč se šlehačkou Oříškové koule a chilli omáčka Cuketové sushi Špenátová polévka Opravdu zelené Smoothie Cuketové rolky s vločkami Raw chleba Raw okurková polévka
Naši partneři