Nepražené kakaové boby mají výraznou hořkou chuť podobnou vysokoprocentním čokoládám. Dají se jíst samotně nebo přimíchat do směsi se sušeným ovocem. Využití od dezertů až po čokoládová mléka.
Kešu a makadamové ořechy si namočíme přes noc.
Rozmixujeme namočené ořechy a přidáme 1 lžíci kakaových bobů a kakao, mandlovou pastu, datle, prášek maca, mletou vanilku. Rozmixujeme do hladka. Pokud je směs příliš hutná, přidáme trochu vodu a opět promixujeme.
Nasekáme nadrobno zbylé kakaové boby a přimícháme je do zmrzliny. Vložíme do mrazáku na 12 hodin.
Podáváme s ovocem nebo jen tak.
Zdroj: lifefood.cz
Raw avokádový cheesecake s jahodami a kokosem Sametová omáčka z topinambur a špenátu Raw polévka s brutnákem Květákové sushi Quinoa Tabbouleh Jahodová palačinka s oříškovým krémem Dream Cream Raw zelená polévka s arašídy Jahodové smoothie s vanilkovým pudinkem Krásné ráno se zeleným smoothie Raw chleba
Naši partneři