Vynikající kulinářský zážitek. Vřele doporučuji jako pohoštění pro hosty při oslavě, párty atd.
Namočíme kešu oříšky přes noc. Druhý den je osušíme a vložíme do mixéru spolu s rejuvelak sirupem.
Rozmixujeme a necháme hmotu 3 dny fermentovat v sítku. Nezapomeneme přikrýt gázou nebo ubrouskem, aby se zabránilo kontaminaci sýra nečistotou. Po třech dnech, když je fermentace hotova, promícháme se solí, pepřem a olivovým olejem. Rozdělíme hmotu na dvě poloviny a do jedné z nich přimícháme nasekané olivy, tymián a agáve sirup, dobře promícháme.
Z druhé poloviny uděláme další poloviny, mezi které dáme ochucenou hmotu. Sušíme sýr cca 24 hodin. Uchováváme jej v lednici ve vzduchotěsné nádobě.
Zdroj: lifefood
Kokosový chia pudink s jahodami Raw kapřík Raw Thajský mrkvový salát Raw čokoládové kostky Raw plněné papriky Mangové Smoothie Jahodová palačinka s oříškovým krémem Dream Cream Cuketové sushi Raw okurková polévka Zelené Smoothie s mangem
Naši partneři