Wrapy jsou jednou z nejoblíbenějších raw pochoutek - kdykoliv po ruce, variabilní a nekonečně chutné. Zasytí i osvěží a vždycky s nimi lze objevit nové chuti. Tentokrát jsme do wrapu přidali výživnou červenou quinou.
Namočíme quinou na 6 hodin, poté vodu přecedíme (budeme potřebovat opravdu drobné sítko) a necháme přes noc naklíčit. Můžeme i déle, ale quinoa klíčí velmi rychle.
Rajčatová omáčka Namočíme rajčata na 1 hodinu, osušíme a mixujeme se sirupem, mandlovou pastou a vodou, dokud nemáme hutnou omáčku.
Náplň Nakrájíme mrkev a okurku na malé kousky nebo proužky.
Wrap Potřeme listy zelí rajčatovou omáčkou, na ni přidáme quinou a zeleninu. Zelí zarolujeme do pevné rolky.
Zdroj: lifefood.cz
Raw velikonoční beránek Salát z červené řepy Raw salát z řepy RAW mandlový sen Míša řezy s příchutí máty Smoothie z červené řepy Vege rawburgery Smoothie s včelím pylem Raw kakaový pudink Raw čokoládový pudink
Naši partneři