Výborná polévka Gaspacho. Podáváme za studena ozdobenou čerstvými bylinkami. Můžeme přidat avokádo nakrájené na malé kostky.
Čerstvá umytá rajčata rozmixujeme spolu s bazalkou. Umytou okurku nakrájíme, zlehka osolíme a necháme asi 30 minut odkapat. Papriku, řapíkatý celer, česnek a cibulku nakrájíme nadrobno, přidáme citronovou šťávu a společně s okurkou vše rozmixujeme. Vše přelijeme do mísy, vmícháme olivový olej, dochutíme rozdrcenou feferonkou a necháme asi hodinu v chladničce odležet.
Rajčata Jarní cibulka Řapíkatý celer Polévka Salátová okurka Paprika Olivový olej Česnek Feferonka Bazalka
Zdroj: Vitarian.cz
Krémová polévka z dýně Rajčatová polévka s mořským salátem a sezamem Zeleninové rolky Oříškové koule a chilli omáčka Sušenky s kousky čokolády Raw salát Dýňová polévka s pikantními marinovanými kešu Raw pomazánka Pohanková kaše Smoothie s ovesnými vločkami a skořicí
Naši partneři