Výborná polévka Gaspacho. Podáváme za studena ozdobenou čerstvými bylinkami. Můžeme přidat avokádo nakrájené na malé kostky.
Čerstvá umytá rajčata rozmixujeme spolu s bazalkou. Umytou okurku nakrájíme, zlehka osolíme a necháme asi 30 minut odkapat. Papriku, řapíkatý celer, česnek a cibulku nakrájíme nadrobno, přidáme citronovou šťávu a společně s okurkou vše rozmixujeme. Vše přelijeme do mísy, vmícháme olivový olej, dochutíme rozdrcenou feferonkou a necháme asi hodinu v chladničce odležet.
Rajčata Jarní cibulka Řapíkatý celer Polévka Salátová okurka Paprika Olivový olej Česnek Feferonka Bazalka
Zdroj: Vitarian.cz
Čokoládové Smoothie Smoothie ranní probuzení Květákový kuskus Salát plný vitamínů Raw badyánové hvězdičky Mrkvový krém se zázvorovým přívlastkem Raw snídaně Smoothie s červenou řepou Cuketové tagliatelle s houbovo ořechovou omáčkou Smoothie s jahodami a chia
Naši partneři