Polévka Gaspacho

0 hvězdiček z 7 hodnocení   
Polévka Gaspacho

Výborná polévka Gaspacho. Podáváme za studena ozdobenou čerstvými bylinkami. Můžeme přidat avokádo nakrájené na malé kostky. 

Ingredience pro přípravu receptu: Polévka Gaspacho

Postup pro přípravu receptu: Polévka Gaspacho

Čerstvá umytá rajčata rozmixujeme spolu s bazalkou. Umytou okurku nakrájíme, zlehka osolíme a necháme asi 30 minut odkapat. Papriku, řapíkatý celer, česnek a cibulku nakrájíme nadrobno, přidáme citronovou šťávu a společně s okurkou vše rozmixujeme. Vše přelijeme do mísy, vmícháme olivový olej, dochutíme rozdrcenou feferonkou a necháme asi hodinu v chladničce odležet.

Tagy receptu: Polévka Gaspacho

Rajčata Jarní cibulka Řapíkatý celer Polévka Salátová okurka Paprika Olivový olej Česnek Feferonka Bazalka

Zdroj: Vitarian.cz

Diskuze k receptu: Polévka Gaspacho

Další recepty

Krémová polévka z dýně Rajčatová polévka s mořským salátem a sezamem Zeleninové rolky Oříškové koule a chilli omáčka Sušenky s kousky čokolády Raw salát Dýňová polévka s pikantními marinovanými kešu Raw pomazánka Pohanková kaše Smoothie s ovesnými vločkami a skořicí

Naši partneři

  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.
  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.
  • Hrníčková kuchařka
    Kuchařka zaměřená na jednoduché pečení bez vážení s velkým množstvím hrníčkových receptů.