Krémová polévka ze zralých rajčat, cibule, česneku, kešu a vůní moře díky mořskému salátu.
Namočíme kešu alespoň na 2 hodiny do vody, mořský salát stačí ponořit na 10 minut.
Oloupeme cibuli a česnek a nakrájíme je. Pokrájíme rajčata. Vložíme vše do mixeru, přidáme kešu, vodu, citronovou šťávu, sojovou omáčku, miso, pepř a chilli. Mixujeme na nejvyšší obrátky, dokud není konzistence krémová a mixováním zahřátá. Dochutíme dle své chuti. Nalijeme polévku do misky a ozdobíme mořským salátem a klíčky. Posypeme sezamem a podáváme. S raw mexickými lněnými krekry.
Zdroj: lifefood.cz
Jahodové Smoothie Vitamínové Smoothie Delikatesní jablkový salát Raw hrášková polévka Marinovaná řepa s grilovaným kozím sýrem Cuketové špagety s Raw omáčkou Smoothie plné železa Banánovo - brokolicové Smoothie Fialové Smoothie Jahodové smoothie s vanilkovým pudinkem
Naši partneři