Krémová polévka ze zralých rajčat, cibule, česneku, kešu a vůní moře díky mořskému salátu.
Namočíme kešu alespoň na 2 hodiny do vody, mořský salát stačí ponořit na 10 minut.
Oloupeme cibuli a česnek a nakrájíme je. Pokrájíme rajčata. Vložíme vše do mixeru, přidáme kešu, vodu, citronovou šťávu, sojovou omáčku, miso, pepř a chilli. Mixujeme na nejvyšší obrátky, dokud není konzistence krémová a mixováním zahřátá. Dochutíme dle své chuti. Nalijeme polévku do misky a ozdobíme mořským salátem a klíčky. Posypeme sezamem a podáváme. S raw mexickými lněnými krekry.
Zdroj: lifefood.cz
Špenátová polévka Raw rajská polévka s avokádem a koprem Jednoduché raw nudle Cuketové špagety s Raw omáčkou Sýr s olivovým srdcem Cuketové sushi Raw Hummus Výživný bylinkovo-konopný dip Raw čokoládové mini zákusky Raw okurkový salát
Naši partneři