Výborná jemná polévka z topinambur, špenátem a kešu oříšky. Vhodná jako svačinka, oběd, ale i jako večeře.
Kešu namočte přes noc, druhý den propláchněte. Očistěte, oloupejte a nakrájejte topinambury, špenát důkladně omyjte. Vše vložte do mixéru, přidejte vodu, sůl, pepř a muškátový oříšek. Mixujte na nejvyšší stupeň dokud nebude směs hladká. Dotáhněte trochou olivového oleje a mletým pepřem, ideální tečkou jsou Cibulové chipsy.
Zdroj: lifefood.cz
Raw salát z řasy s pestem Kokosovo - mangové kuličky RAW melounové Smoothie Raw zelená zmrzlina Dip z naklíčené cizrny Krémové Macha Smoothie Raw salát s tahini zálivkou Smoothie s kávou a čokoládou Raw čokoládové kostky Asijský nudlový salát
Naši partneři