Výborná jemná polévka z topinambur, špenátem a kešu oříšky. Vhodná jako svačinka, oběd, ale i jako večeře.
Kešu namočte přes noc, druhý den propláchněte. Očistěte, oloupejte a nakrájejte topinambury, špenát důkladně omyjte. Vše vložte do mixéru, přidejte vodu, sůl, pepř a muškátový oříšek. Mixujte na nejvyšší stupeň dokud nebude směs hladká. Dotáhněte trochou olivového oleje a mletým pepřem, ideální tečkou jsou Cibulové chipsy.
Zdroj: lifefood.cz
Raw Oreo sušenky Raw dezet s baobabovým práškem Mangové Guacamole Výborné zelené smoothie Protizánětlivé Smoothie Raw kapustový salát Zeleninové nudle s bazalkovou omáčkou Pomerančový pudink s chia semínky Raw avokádový cheesecake s jahodami a kokosem Raw burger
Naši partneři