Pomeranč
Plody jsou kvalitním zdrojem vitamínu C a konzumují se čerstvé, kompotují se nebo lisují na osvěžující šťávu. Téměř 90% produkce pomerančů je průmyslově zpracováno. Ze slupek se získává pektin a hlavně esenciální oleje, které slouží k aromatizaci potravin a v kosmetice, v menší míře se používají v lékařství k výrobě tinktur.
Nejprve rozmixujeme banány a pomeranče, část nalijeme do sklenice. Do zbylé směsi přimixujeme borůvky. Dolijeme sklenici a ozdobíme RAW kakaovými boby.
Zdroj: vitarecepty.cz
Sušenky s kousky čokolády Pudink z chia semínek a para ořechů se zálivkou z kiwi Super shake Smoothie Smoothie s kiwi a řeřichou Mangové Smoothie Raw salát z řepy Smoothie jako afrodiziakum Raw Brownies Smoothie z červené řepy Raw avokádové sushi
Naši partneři