Jablka jsou důležitou součástí našeho jídelníčku. Vyrábí se z nich mošty a džusy, džemy,kompoty, čaje, aroma do jiných jídel. Mají nezastupitelné místo ve výživě - obsahují celou řadu látek prospěšných organismu, zvyšujíimunitu, mají vliv na odolnost vůči stresu.
Jablka obsahují vitamín C a řadu antioxidantů, které chrání DNA v lidskýchbuňkách a snižují tak riziko vzniku rakoviny, podobně jako množství vlákniny. Jiné látky chrání mozek před Parkinsonovou a Alzheimerovou chorobou.
Všechny ingredience dáme do mixéru a rozmixujeme do hladkého pyré.
Míša řezy s příchutí máty Ovocná snídaně Kokosovo - mangové kuličky RAW polévka z chlorelly Raw krémová okurková polévka Chlazená polévka z červené řepy Hruškové Smoothie s ovesnými vločkami Ovesná kaše Raw tabbouleh Zelené Smoothie s mandlovým mlékem
Naši partneři