Vánoční badyánové hvězdičky.
Hvězdičky - umeleme 1/2 hrnku mandlí na jemnou mouku. Mouku a ostatní ingredience dáme do mixéru /robotu a rozmixujeme do těsta. Těsto vytvarujeme do šišky a dáme na chladné místo odpočinout.
Hruškové pyré - do mixéru vložíme hrušku, šťávu a badyán. Vše rozmixujeme na pyré. A dáme do chladu.
Vyndáme vychlazené těsto vyndáme na vál a vyválíme tenké těsto. Připravíme se vykrajovátka jedno větší a jedno menší. A vykrajujeme hvězdičky jednu větší a jednu menší.
Obě hvězdičky spojíme hruškovým pyré a necháme dehydratovat 8 - 10 hodin.
Čím tenčí těsto tím bude lépe vysychat.
Zdroj: rawfoodrecipes.com
Kokosová šlehačka Kokosovo - mangové kuličky Ananasové gazpacho Raw špagety z červené řepy s koprem Raw broskvový dezert Osvěžující melounovo - jahodové smoothie Hruškové Smoothie s ovesnými vločkami Nepečený koláč s avokádovým krémem Smoothie Piňa colada Raw pasta
Naši partneři