Vánoční badyánové hvězdičky.
Hvězdičky - umeleme 1/2 hrnku mandlí na jemnou mouku. Mouku a ostatní ingredience dáme do mixéru /robotu a rozmixujeme do těsta. Těsto vytvarujeme do šišky a dáme na chladné místo odpočinout.
Hruškové pyré - do mixéru vložíme hrušku, šťávu a badyán. Vše rozmixujeme na pyré. A dáme do chladu.
Vyndáme vychlazené těsto vyndáme na vál a vyválíme tenké těsto. Připravíme se vykrajovátka jedno větší a jedno menší. A vykrajujeme hvězdičky jednu větší a jednu menší.
Obě hvězdičky spojíme hruškovým pyré a necháme dehydratovat 8 - 10 hodin.
Čím tenčí těsto tím bude lépe vysychat.
Zdroj: rawfoodrecipes.com
Ananasové gazpacho Raw avokádová polévka se zakysanou smetanou Raw velikonoční mrkvová vajíčka Smoothie s granátovým jablkem a třešněmi Salát z červené řepy Buchtičky s vanilkovým krémem Raw pistáciová bábovka Sušená rajčata s makadamovým sýrem Raw salátek z hlívy ústřičné Květákový kuskus
Naši partneři