Velice chutný tabbouleh z quinou a čerstvou zeleninou. Velice chutné jídlo na horký den. Čím déle je jídlo uleželé, tím má lepší chuť.
Quinoa dusíme 15 minut a posolíme. Necháme vystydnout na pokojovou teplotu. Rajčata, okurku a cibuli nakrájíme na kostičky. Petržel nasekáme na drobno a mrkev nastrouháme. Vše dohromady smícháme spolu s olivovým olejem, citronovou šťávou a mořskou solí. Můžeme ihned podávat.
Quinoa Olivový olej Mořská sůl Citronová šťáva Rajčata Okurka Cibule Mrkev Petržel Raw strava
Zdroj: allrecipes.com
Raw chleba Kokosky Raw brokolicová polévka Chia kokosová bomba Chlazená polévka z červené řepy Květákový kuskus Raw tvarohový cheesecake Raw zeleninové těstoviny Mrkvovo-ořechová kaše s čokoládovým sypáním Super shake Smoothie
Naši partneři